[menu]  [ddh] Laatste update: 26 april 2013

Argumenten voor snelle beslissers

dDH in vogelvlucht

dDH is een non-profit stichting, met haar eigen, volwaardige Internet-server. Die gebruiken we op een eigenwijze manier: Organisaties en personen kunnen webruimte, mailing lists en andere faciliteiten krijgen op dDH en zijn dan deelnnemer van dDH. Ieder betaalt daarvoor naar draagkracht en zo houden we samen ons eigen platform in de lucht. Dat lukt ons al sinds 1995.
 
dDH is geen 'access provider', u kunt bij ons geen 'Internet-toegang' abonnement krijgen. Internet toegang laten wij over aan de vele goede providers. Daar gaan wij niet tegen concurreren, we hebben betere dingen te doen:
 
dDH concentreert zich op inhoud, communicatie en de faciliteiten die daarvoor nodig zijn.
dDH is een Onafhankelijk Internet Platform, voor maatschappelijke en culturele organisaties en onderwerpen. En dankzij onze eigen server beschikken we over allerlei speciale mogelijkheden en kunnen direct op de actualiteit inspelen.
 
Omdat dDH geen access provider is, hebben we geen helpdesk nodig en ook veel minder apparatuur, software en technici. Weinig 'overhead' zoals dat heet.
dDH is een betrouwbaar en onafhankelijk platform. Een platform van, voor en door de gebruikers.

Waarom met dDH in zee gaan?

Internet wordt steeds meer beheerst door commercie. Geen probleem, ook Internet is nu onderdeel van de economie. Maar nieuws, informatie en commercie gaan niet goed samen. Dus is het zaak dat we de oude schepen niet achter ons verbranden.
dDH is een platform waar de Internet-traditie van vrij verkeer van informatie en vrije meningsuiting voortgezet wordt. Het doel is niet scoren en groeien, maar het opbouwen en professionaliseren van een degelijk, onafhankelijk Internet platform.
 
Kortom, dDH werkt aan uw lange termijn belang: media waar u aan bod komt. dDH is een speerpunt en kweekplaats voor nieuwe media, die niet afhankelijk zijn van advertentie-inkomsten. Media die niet geregeerd worden door oplage- of kijkcijfers en sensatie, waar goed nieuws niet in de prullebak verdwijnt. Waar u hulp krijgt en zelf kunt deelnemen in de redactie.
Er is maar één voorwaarde: Om als niet-commercieel platform te overleven, moet dDH 'in de lucht' gehouden worden door haar gebruikers. De basis voor die onafhankelijkheid is er al: onze eigen Internet-server, baas op eigen harddisk! Nu de continuïteit: een budget voor professionele techniek en eindredactie.
Uw bijdrage (naar draagkracht) is dus essentieel, u investeert in uw eigen belangen.
 

Wat biedt dDH?

Bijzonder handig voor kleinere organisaties

Kleinere organisaties profiteren maximaal van dDH: Een eigen web site en E-mail adres, goedkoop en zonder dat een eigen Internet-abonnement nodig is. De vrijwilligers of stafleden kunnen alles regelen via hun eigen Internet-aansluiting. Wie of wat er ook verhuist, de website en E-mail houden het zelfde, vaste adres.
Ook organisaties zonder Internet-kennis zijn we van dienst: op ons redactiekantoor kunt u met hulp aan uw website werken en dDH kan ook zorgen voor het onderhoud.

Kortom:

Vergeet die gratis site in de VS.
Het doel van uw organisatie wordt daar letterlijk overvleugeld door advertenties die gebruikers eerder wegjagen dan uitnodigen. U moet zelf veel tijd en geld spenderen om zo'n 'solo site' op de kaart te zetten en dan is de site vaak nog traag ook. Regelmatig worden de bezoekers in kaart gebracht voor commercieel misbruik zoals E-mail reclame (spam).
De omgeving telt ook, in wiens gezelschap wilt u gezien worden? Tussen gelijkgezinden of tussen hobbyisten en gierigaards? Op een politiek correct platform of op een site waar alles draait om commercie?
En hoe lang overleeft een bedrijf dat 100% drijft op Internet reclame? dDH draait al sinds 1995 op eigen kracht en iedere nieuwe deelnemer versterkt ons fundament.
 
Investeer samen met anderen in uw lange termijn belang: Onafhankelijke media.  
 

Boyd Noorda, voorz. dDH


menu | dDH