[menu]  [ddh] Laatste update: 26 april 2013

Mogelijkheden voor sponsors

Ook al werken er de nodige professionals aan mee, dDH (digitaal Den Haag) is een niet-commercieel initiatief, tot nu toe zonder structurele of exploitatie-subsidies. Iedereen werkt mee als vrijwilliger.
Organisaties met facliteiten op dDH betalen naar draagkracht mee aan de kosten en helpen zo 'hun platform' in de lucht te houden. Doel is dat dDH selfsupporting wordt.

Sponsors zijn welkom, maar niet iedereen. Bedrijven of instellingen moeten echt wat zien in dit 'Onafhankelijk Internet Platform', dat op verschillende gebieden baanbrekend werk verzet. En ook dDH moet voldoende aanleiding zien om u een 'verantwoorde ondernemer' te kunnen noemen. Makkelijk even een banner scoren op een goed bezochte dDH website is er niet bij.

Sponsoring 'in natura'. Ook al beschikt dDH over de nodige basisfaciliteiten, beter gereedschap betekent efficiënter werken, meer mogelijkheden en meer produktie. Denk aan PC's voor ons kantoor; flatbed scanner; software, een video beamer; een laptop voor locatiewerk; hardware voor onze server; enz.
En wij maken graag een plekje voor een gedetacheerde programmeur :-)

Financiële sponsoring. Ook dat zet dDH natuurlijk in een hogere versnelling. Programmeerklussen die dringend nodig zijn kunnen uitbesteden; wat uurtjes kunnen vergoeden voor onderhoud en redactie; belangrijke projecten die sneller gerealiseerd kunnen worden; professioneel drukwerk laten maken; enz.

Uw 'exposure'

De tegenprestatie van dDH kan op vele manieren vorm krijgen. Het meest voor de hand ligt natuurlijk een (bedrijfs)logo, dat kan verwijzen naar een speciale pagina of uw eigen website. Waar en hoe lang u vermeld wordt, hangt af van de omvang en (eventueel) de tijdsduur van uw sponsoring. Enkele mogelijkheden: Vanzelfsprekend heeft u als sponsor geen zeggenschap in het redactioneel beleid. Door dDH te sponsoren werwerft u vooral een stuk 'goodwill': U onderschrijft de waarde van dDH als Onafhankelijk Internet Platform.

Meer informatie? Neem contact op!.


terug/back | menu | ddh